— Danmarks billigste a-kasse, 2019
Spilder du tiden på jobsøgningskursus?

0 kommentarer

Regeringen og alle mulige andre vil sandsynligvis hade dette indlæg, men her på Biligste A-kasse er vi sådan set fløjtende ligeglade. Denne artikel har som formål at give dig en meningsfyldt hverdag, mens en eller anden står og fortæller om hvordan du skal søge arbejde, noget de fleste så udemærket ved i forvejen.

Der findes masser af udemærkede kurser i jobsøgning, og masser af kurser hvor det er relevant for deltagerne, men ofte sker det at uegnede tredjeparts udbydere bliver matchet med alt for velkvalificerede kandidater. Det sker faktisk hele tiden, og der går Dagpengeland i den, en blog vi vil anbefale at du læser hvis du trænger til opmuntring og et godt gedigent grin.

Når grinet over Dagpengeland er overstået, er her nogle bud på hvordan du bruger tiden konstruktivt.

Det her kan du gøre

Etabler et marketing affiliate-site om en særinteresse du har, find et emne der interesserer dig og som du gider at skrive om. Der er masser af sider med fornuftige guides til hvordan du skaffer besøgende, og styringsmæssigt lægger du det bare på en WordPress-blog. Hvis du slet ikke vil bøvle med det tekniske er der sikkert andre muligheder. Tilmeld dig et affilliate netværk som eksempelvis Partner-ads.

Arbejd freelance online, der findes masser af udenlandske hjemmesider med betalte opgaver, ofte tekst og programmeringsjobs. Tjek Upwork som et eksempel på online freelancearbejde.

Deltag i crowdsourcingprojekter og se om du kan tjene en mønt eller to.

Måske er tiden kommet til at skrive din første bog, og glem det skønlitterære, skriv korte præcise fagbøger om emner du kender – og udgiv dem som e-bøger.

Der er sikkert en masse ting du selv kunne finde på, lad mig minde om at det her ikke er skolen med karakterer. Du får dagpenge for at møde op, så brug tiden konstruktivt. Lad dette være en opfordring, inspiration – og ikke for at nedgører kurserne, men mange af os er haglet igennem timevis af jobansøgerkurser i skolen.

Vi vil meget gerne vide hvad du synes?
[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Relaterede artikler

Skriv en kommentar