— Danmarks billigste a-kasse, 2019
Snyd med dit CV

0 kommentarer

Men ikke på den fesne måde hvor det lugter af at man prøver at se ud som om man har en eksamen man reelt ikke har… Jobbet på Arken er alligevel ikke slået op for tiden.

Nej, du skal snyde på den gode måde, du skal “snyde” med frækhed, ved at beskrive dine bedrifter og dit udbytte af de enkelte punkter i dit CV, faktisk skal du bruge mere tid på dette end på selve ansøgningen, den er bare et vedhæng til dit CV og ikke omvendt. Tillad mig med eksemplets magt at vise hvordan:

Ledvogter
Bøvlingbjerg lokalbane
Januar 2001 – marts 2008

Det er en klassisk måde at vise et job i sit CV på, efterhånden gør mange dog sådan.

Ledvogter
Bøvlingbjerg lokalbane
Januar 2001 – marts 2008
Hvor jeg vogtede leddet med stor ansvarsfølelse og engagement, mens jeg lærte tålmodighedens dyd.

Men det er ikke nok, da du nemlig søger jobbet som administrerende direktør for DSB.

Ledvogter
Bøvlingbjerg lokalbane
Januar 2001 – marts 2008
Hvor jeg vogtede leddet med stor ansvarsfølelse og engagement, mens jeg lærte tålmodighedens dyd. Denne dyd vil komme mig til gode i min håndtering af IC4-togskandalen overfor folketing, medier og befolkning.

Pointen er åbenlys … synes jeg selv, du skal gøre de enkelte punkter i dit CV relevante i forhold til det job du søger. Tager det tid? Ja, men ellers er dit CV bare fyld.

Vi vil meget gerne vide hvad du synes?
[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Relaterede artikler

Skriv en kommentar