— Danmarks billigste a-kasse, 2019
Hvad skal der med i en uopfordret ansøgning?

0 kommentarer

Her er en liste over de elementer der skal med i en uopfordret ansøgning.

1. Kontaktperson

Udvælg den der skal have din ansøgning og skriv vedkommendes navn på din ansøgning, dit CV og konvolutten.

2. Overskrift

Lad den være original, lad den være noget kun DU kunne finde på at skrive, så det også er den sætning der sætter sig fast i vedkommendes shoved.

3. Beskriv hvad du kan

Du kan lige så godt fyre din salgstale af med det samme. Sørg for, at blive hørt ved at komme til sagen med det samme. Hvis tilbuddet er interessant nok, skal læseren nok nå til at læse om din baggrund, uddannelse osv. Det samme gælder, hvis du får kontakt i telefonen, på en messe eller lignende. Tilbuddet er din business-case – hvorfor det er en god idé for arbejdspladsen at tage dig ind.

4. Resumé

Beskriv kort og præcist dine kompetencer, hvad du har beskæftiget dig med, og hvad du brænder for at arbejde med. Vær præcis og konkret.

5. Baggrund

Fremhæv de vigtigste ting, der kan underbygge, at du kan indfri det tilbud, du har givet virksomheden. Har du f.eks. lovet virksomheden, at du kan stå for hele regnskabsdriften er det f.eks. relevant, at du er uddannet revisor.

6. Personlige data

Sørg for, at dine personlige data er tilgængelige enten på din ansøgning, eller i form af visitkort eller noget du kan udlevere, hvis du skaber kontakt ved et personligt møde. Dine personlige data giver virksomheden mulighed for kende dig og vende tilbage til dig.

Vi vil meget gerne vide hvad du synes?
[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Relaterede artikler

Skriv en kommentar