— Danmarks billigste a-kasse, 2019
Den hurtige ansøgning som virker

0 kommentarer

Du har opdaget et opslag for sent, og de skal have ansøgningen pr. mail inden kl. 12 og formiddagen er næsten gået?

Her finder du tre hurtige skabeloner hvor du bare skal indsætte nogle få linier og ord og vedhæfte CV, så er du i hvert fald med i lotteriet om en samtale.

CV kan du læse mere om andetsteds her på sitet, hvis du mangler et godt CV til at følge med den skabelon til jobansøgning som du har valgt. Du kan få gode råd til CV her og på andre sider men vores gode råd til CV dækker fuldt ud hvad du behøver. Ansøgning CV og jobsøgning er en hård tid, men vi hos kom I arbejde tror på dig som arbejdssøgende arbejdsløs og at det med den rette og gode CV nok hurtigt skal komme i arbejde.

Billigste A-kasse er en stor guide til jobsøgning med fokus på danske jobs alene og det at finde jobs i Danmark. Hvilke job finde du må, afhænger af din indsats, men også af hvilken hjælp til jobsøgning du får. Vores ydelser er gratis, og gratis ansøgning og gratis cv hjælp er ikke dårligt i disse tider.

Skal du have nyt job, får du hjælp til ansøgning og CV her, men du får også hjælp til at finde ledige stillinger i danmark, og opmuntring ikke mindst, specielt når du som arbejdsløs kun hører andre snakke om arbejde arbejde og arbejde. Det er jo ikke bare at gå ind og søge på “nyt job dk” og så har du nyt arbejde, der skal en del mere til. Så få hjælp til ansøgning og hjælp til jobansøgning.

Vi vil meget gerne vide hvad du synes?
[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Relaterede artikler

Skriv en kommentar