— Danmarks billigste a-kasse, 2019
Bliv en bedre sælger af dig selv

0 kommentarer

For at komme videre i livet, er du nødt til at lære at sælge. Hvis dette udsagn giver dig myrekryb, er det sandsynligvis fordi ordet “salg” fremmaner billeder af irriterende telemarketingsælgere og anmassende bilforhandlere. Slap af, produktet er dig selv, og dermed uendelig værdifuldt.

Der er uendelig mange situationer i livet, hvor nøglen til succes er evnen til at sælge dig selv til andre. I din karriere, er evnen til at overbevise en interviewer, at du er den bedste person til jobbet kritisk. Når det kommer til relationer, kan din evne til at vise dine bedste kvaliteter være den afgørende faktor i datinglivet. Når du tænker over det, hvis du ikke kan sælge dig selv som en person til andre. Så vil du have en vanskeligt ved at sælge dem dine ideer, ønsker, behov, ambitioner, evner og erfaring.

På trods af nødvendigheden af ​​at kunne sælge sig selv til andre, er det de færreste mennesker som det falder naturligt. Indadvendthed, generthed og manglende selvværd er blot nogle af de forhindringer, der potentielt kan komme i vejen. For at overvinde sådanne hindringer, vil jeg foreslå at fokusere på følgende:

Sælg dig selv til dig selv!

Dette er den første, og måske vigtigst, aspekt succes med at sælge dig selv til andre. Medmindre det kommer naturligt, det er nok også den sværeste. Bliv klar over din egen værdi, ikke på en hysterisk måde hvor du overvurderer dig selv. Få et realistisk selvbillede, langt de fleste mennesker kan meget mere end de regner med.

Find nogle tid til at reflektere over, hvad du kan lide ved dig selv.

Gør ikke noget, der vil give dig grund til at skamme sig senere.

Være positiv og entusiastisk

Kan du huske sidste gang, du har modtaget dårlig kundeservice? Lød personen som om han/hun kedede sig og lyttede uinteresseret? Positivitet og entusiasme er noget man skal arbejde med – stille og roligt udvikle. Her er et par tips til at hjælpe dig:

  • Se efter det bedste i mennesker
  • Forbind dig med positive mennesker
  • Se livet som et eventyr
  • Smil
  • Vær ærlig og ægte

Vi vil meget gerne vide hvad du synes?
[Total:1    Gennemsnit:5/5]

Relaterede artikler

Skriv en kommentar