— Danmarks billigste a-kasse, 2019
5 ord der er forbudte i dit CV

0 kommentarer

Du har sikkert set dem, du har sikkert selv skrevet dem på dit CV på et eller andet tidspunkt, hvem ved, måske tror du det er en god ide at det står på dit CV. Eller en eller anden outdated underviser på Jobcenteret eller i fagforeningen, der ikke selv har prøvet at søge job i 25 år synes det er smart. Men det er ikke smart. Undgå disse 5 forbudte ord, og dit CV er lige blevet mere værd.

Cirka

Du ved ikke, hvad du gjorde? Eller du har ikke et mål for hvornår din efteruddannelse er færdig? Du blev “cirka” uddannet? Et CV er en dataliste, det vil sige at det er data = fakta der skal på, ikke cirkaantagelser.

Holdspiller / Teamplayer / Samarbejdsvillig

Vi kan godt lide holdspillere, alle kan lide holdspillere, verden er fyldt med holdspillere, teamplayere og samarbejdsvillige. For det første er du selvfølgelig det, ellers skal du have et enmandsfirma, for det andet bliver du det ikke af at skrive det. Men af at vise det ved i dit CV at liste de resultater du har opnået som en del af et team.

Implementeret

Ja, det kan man jo sige hvis det er lykkedes en at sætte nye WC-ruller på når de gamle var brugt. Endvidere er implementeret så fortærsket at ingen længere tror dig, og helt ærligt, vi kan i dag fodre svin med folk der kan implementere, de fleste vil hellere have folk der tænker selv og har et drive.

Professionel

Ja, forhåbentlig er du professionel, så hvis du føler behov for direkte at skrive det kan man vel ikke tolke det anderledes end, at der hvor du ikke har skrevet “professionel” har du været eller optrådt som en amatør.

Uafsluttet

Kreativiteten er stor når man skal retfærdiggøre at man ikke har afleveret sit speciale og fået sin kandidatgrad, og “uafsluttet” er ikke en gang den værste, det værste er når man bag forkortelser forsøger at skjule at man ikke har afsluttet sit studie, der kan være helt valide årsager og der kan  være dårlige årsager, men at forsøge at pakke det for pænt ind lugter af fusk.

Vi vil meget gerne vide hvad du synes?
[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Relaterede artikler

Skriv en kommentar